Daca Ai Aflat Dimensiunile Anvelopelor Omologate Din Cartea Tehnica

Peste 15.000 mii de anvelope in stoc de la producatori de renume! Indicele de sarcină al anvelopei este mărit, modificându-i fața (partea de sub banda de rulare). Anvelopele de vara Sailun Atrezzo Eco sunt anvelope cu costuri reduse, cu un model de rulare asimetric, concepute pentru masinile mici si mijlocii.

Anvelopele pentru camioane (marci premium sau anvelope camioane ieftine) trebuie sa se caracterizeze, dat fiind specificul utilizarii lor, prin durabilitate ridicata (au capacitate de sarcina mare), rezistenta la rulare scazuta (economie de combustibil) si o performanta la mers optimizata. Comercializam profile precum Nexen N’Blue HD, Nexen Roadian CT8 sau Nexen N’Blue HD PLUS.

Aceste tipuri de anvelope sunt recomandate daca circuli in proportie de cel putin 30% pe drumuri de tara, cu pietris,macadam, piatra cubica sau cu nisip. Anvelopele offroad A/T sunt potrivite pentru incepatorii acestui sport sau pentru cei care prefera traseele usoare Alege dimensiunile anvelopelor NEXEN Winguard Sport 2 ce corespund vehiculului tau.

Indicele de consum al anvelopei este E. Cu cât unghiul este mai mare (adică furca este mai perpendiculară pe sol), cu atât mai mult ghidonul va rasuci roata-față mai lesne, deci bicicleta ta va fi mai agila şi o sa vireze mai uşor. In cazul nerespectarii acestui indice vor aparea denivelari pe suprafata laterala a cauciucului ce vor conduce la deteriorarea acestuia Anvelopele mai inguste de iarna ofera acest avantaj iarna, in timp ce anvelope mai late nu ofera aceste avantaje pentru ca suprafata de apasare este mai mare astfel scazand aderenta.

Producătorul vehiculului şi producătorul anvelopelor specifică ce tip de anvelope să utilizaţi pentru un anumit tip de vehicul, dacă este permisă utilizarea anvelopelor cu simbol de viteză mai mare, de exemplu “H” în loc de “S”, şi de asemenea, dacă este permisă utilizarea anvelopelor cu un indice de sarcină mai mare, de exemplu, 82 în loc de 80. De aceea, daca circuli iarna pe drumuri acoperite cu zapada sau gheata, indice de viteza anvelope anvelopele specializate sunt pe departe cea mai sigura optiune pentru tine.

Iar dotarita celor patru caneluri longitudinale, prezente pe toata circumferinta anvelopei, se realizeaza evacuarea eficienta a apei, reducand astfel riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare si oferind un plus de confort la condus.

Masurile sunt cuprinse in intervalul 185 si 205 milimetri si corespund unei indici viteza anvelope – simply click the up coming post, umflate, insa fara sarcina de apasare actionand direct pe ea. Lanțul nostru Vianor furnizează anvelope și service auto. Cu ajutorul celor patru caneluri longitudinale dispuse pe toata circumferinta anvelopei, riscul aparitiei acvaplanarii este unul redus, datorita contructiei anvelopei care permite evacuarea eficienta a apei.

Unghiul variază în general şi cu lungimea cadrului, la acelaşi model unghiul fiind mai mic pentru mărimile mici de cadru, pentru a muta roata ceva mai în faţă şi a le face mai stabile, la mărimile mari fiind în general mai mare.

This entry was posted in Recreation & Sports::Fishing and tagged . Bookmark the permalink.